Careers

Log Max is one of the leading manufactures of forest equipments. We offer an exciting and international company to work for with colleagues all around the world.

 

2017-03-16
Konstruktör, Log Max AB, Ludvika

Log Max AB, med huvudkontor i Grangärde, tillverkar skördaraggregat för det mekaniserade skogsbruket. 80% av våra produkter går på export och vi är en av de största tillverkarna på marknaden.

Vi söker nu en konstruktör till vår konstruktionsavdelning. Jobbet innebär mekanisk konstruktion av såväl detaljer till våra befintliga produkter som utveckling av helt nya koncept. Du kommer att jobba i projekt både självständigt och i samarbete med våra övriga konstruktörer.

Som maskinkonstruktör hos Log Max är det viktigt med kunskap om och erfarenhet av helmaskinslösningar, svetsade konstruktioner samt maskinbearbetade detaljer. Vi tror att du är maskiningenjör eller har motsvarande kunskaper inom praktisk produktutveckling.

I det dagliga arbetet arbetar vi med Autodesk Inventor. Vi erbjuder en spännande utmaning för dig som vill arbeta i en miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling samt internationella kontakter."
B körkort fordas.
Arbetstid/Varaktighet : Tillsvidare anställd
Lön : Enligt avtal

För information om tjänsten, Dennis Peil, Konstruktionschef, tel. 0240-591103
Ansökan senast 2017-04-16 till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.2017-03-07
Hydraulikkonstruktör, Log Max AB, Ludvika

Log Max AB, med huvudkontor i Grangärde, tillverkar skördaraggregat för det mekaniserade skogsbruket. 80% av våra produkter går på export och vi är en av de största tillverkarna på marknaden.

Vi söker nu en konstruktör med erfarenhet inom mobil hydraulik. Jobbet innebär huvudsakligen konstruktion och utveckling av hydrauliksystem. Du kommer att jobba i projekt, såväl självständigt som tillsammans med våra övriga konstruktörer på konstruktionsavdelningen.

Vi tror att du är ingenjör med inriktning mot hydraulik eller har motsvarande kunskaper inom hydraulikutveckling. Vi tror även att du har kunskap om och förståelse för samverkan mellan styrsystem, hydraulik och mekanik.
Erfarenhet av Autodesk AutoCAD och Inventor är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder en spännande utmaning för dig som vill arbeta i en miljö med stark känsla för kvalitet och ständig utveckling samt internationella kontakter."
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse Körkort B, tillgång till bil krävs För information om tjänsten, Dennis Peil, Konstruktionschef, tel. 0240-591103
Ansökan senast 2017-03-31 till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Urval sker löpande